Showmodellen - Van der Stad - Keukens, Tegels en Badkamers
Favicon 1

Wedden dat u slaagt

Showroom keukens

Showroom keukens

Om onze showroom ‘up to date’ te houden is het soms nodig om afscheid te nemen van een showroomkeuken ook wel toonzaalmodel genoemd! Dit is voor u een uitgelezen kans om een prachtige en complete keuken tegen zeer gunstige prijsstelling aan te schaffen. Hieronder geven we een overzicht van de huidige modellen die ons gaan verlaten!

Showroom keuken 1

Het keukenblok zoals hiernaast getoond staat in onze showroom en is verkrijgbaar als showmodel! Het betreft een eiland met bar-gedeelte en een achterwand van kasten. De keuken is voorzien van een rvs werkblad met spoelbak en kraan . Overige apparatuur; vaatwasser, koeler, vriezer, combi-stoomoven en combi-oven. De totaalprijs van bovenstaande showroom keuken is: € 12.395,- incl. BTW (adviesprijs was: € 24.750,-).

Showmodellen

Showroom keuken 2

Het keukenblok zoals hiernaast getoond staat in onze showroom en is verkrijgbaar als showmodel! Het betreft hoogglans polarwitte, greeploze keuken. De keuken is voorzien van een composiet werkblad met spoelbak en kraan. Overige apparatuur is van Bosch; vaatwasser, koeler, inductieplaat, afzuigkap en combi-oven. De totale lengte is 3.35m. De totaalprijs van bovenstaande showroom keuken is: € 4.900,- incl. BTW (adviesprijs was: € 9.800,-).

Showmodellen

Showroom keuken 3

Deze grote L-vormige keuken zoals hiernaast getoond staat in onze showroom en is verkrijgbaar als showmodel! Het betreft een mat witte keuken met een landelijke uitstraling. De keuken is voorzien van een kunststof werkblad met spoelbak en kraan. Overige apparatuur is van Zanussi; vaatwasser, koel-vriescombi, gaskookplaat, afzuigkap en 2x een AEG combi-oven. De totaalprijs van bovenstaande showroom keuken is: € 4.950,- incl. BTW (adviesprijs was: € 9.900,-).

Showmodellen