Toiletten - Van der Stad - Keukens, Tegels en Badkamers
Favicon 1

Van der Stad

Toiletten

Badkamers

 De huidige toiletten

Tegenwoordig is het wel anders. Zo hebben de meeste gezinnen 2 toiletten in huis. Meestal hangend, zodat de vloer makkelijk kan worden onderhouden, gecombineerd met een inbouwreservoir met drukplaat (het bedieningspaneel).
Misschien een nog belangrijker voordeel is, dat een hangend wandcloset op iedere gewenste hoogte geplaatst kan worden. Wel zo prettig met de gemiddelde lengte van de Nederlander.

In situaties waarbij een wandcloset niet geplaatst kan worden zijn er natuurlijk nog de staande closetpot, het duoblok ( een toilet met spoelbak, vaak ook van keramiek, vast gemonteerd op de staande closetpot ), de closetpot (vlakspoel of diepspoel. a.o. of p.k.) met stortbak laag, hoog of halfhoog hangend.
Bij de staande toiletten kennen we ook nog het verhoogde closet +4 , +6 of senioren hoogte +10. dit is dan 4 , 6 of 10 centimeter hoger dan de normhoogte van 39 centimeter.

Al deze genoemde weetjes over toiletten zijn waarschijnlijk voor de meeste mensen nieuw, maar voor ons als sanitair specialist wel belangrijk om te weten. Zodat u het niet hoeft te onthouden. Wij hebben op het gebied van de huidige toiletten altijd de nieuwste kennis in huis. Zo hebben we de laatste jaren de soft-close zitting zijn plaats zien veroveren op het toilet van nu. Daarnaast maakt de wandcloset met het randloos spoelen nu zijn opmars. Randloos spoelen van de toilet wordt door de verschillende merken anders genoemd. Zo is er het “directflush” systeem van Villeroy en Boch en het “rimfree” principe van Keramag Sphinx. Kortom er is best veel te vertellen over “De kleinste kamer”.

Onze merken

Pelipal Badkamers
Imola Badkamers
Sealskin Badkamers
Casalgrande Badkamers
Dekker Badkamers
Lafaenza Badkamers
Hotbath Badkamers
Geberit Badkamers
Smedbo Badkamers
Novellini Badkamers
Primabad Badkamers
Brauer Badkamers
Vanrijn Badkamers
Rowe Badkamers
Inkmeubelen Badkamers
Clou Badkamers
Easydrain Badkamers
Looox Logo
Vasco Badkamers
Villeroy Boch Badkamers
Laufen Badkamers
Xenz Badkamers