Landelijke keukens

CHANGING THE WORLD OF KITCHENS

Wij geloven niet dat u een keuken alleen kiest op basis van een bepaalde stijl, maar op basis van een levenssituatie. Kiest u bewust voor een landelijk rustieke keuken? of voor een keuken die gewoon goed bij uw levenssituatie past? Bij ons vind u kwalitatieve en betaalbare keukens, zonder dat u na hoeft te denken over hoe uw levenssituatie er over 10 jaar uit ziet. In onze showroom vind u altijd uw keuken geleverd met de ‘Van der Stad’ keuken zekerheden!

‘KIES VOOR KWALITIET EN VINTAGE STIJL DIE BETAALBAAR IS’

U houd van ‘ouderwets gezellig’, in een nieuwe landelijke stijl, maar dan wel graag betaalbaar! Met onze keukens combineert u kwaliteit en een landelijke vintage stijl met een aantrekkelijk prijskaartje. Onze keukens voldoen aan al uw huidige wensen en bieden alle luxe die u maar kunt verlangen. Samen maken we er een fijne keuken van, die ‘ouderwets gezellig’ oogt maar met alle moderne technieken. Niet alleen staat u binnenkort met plezier te koken, maar is het ook een prima investering.‘Weetjes over hout’: Hout is een ‘natuurlijk’ materiaal en wordt al decennia lang veelvuldig gebruikt om keukens van te produceren.  Hout heeft een aantal unieke, bijzondere en wetenswaardige ‘natuurlijke’ karakterkenmerken: hout laat het grillige en oorspronkelijke van de natuur zien zoals noesten, scheurtjes en verschillende kleurpatronen binnen de delen zelf en tussen de verschillende delen onderling.


Kooi-26

Hierboven een prachtige keuken, leverbaar in meerdere kleuren. De keuken is voorzien van een 50 mm betonnen werkblad inclusief een moderne spoelbak en moderne Bosch inbouwapparatuur. Alle lades- en deuren zijn standaard voorzien van ‘softmotion’.

De totaalprijs van deze opstelling is: € 15795,- incl. BTW.

‘uiteraard kan iedere getoonde keukenopstelling volledig naar uw eigen wens worden aangepast. Montage, eventueel compleet uitgevoerd met demontage, afvoer en verleggen van leidingen, tegen gunstige tarieven, is mogelijk’


BVB_2773

Hierboven een prachtige keuken, leverbaar in meerdere kleuren. De keuken is voorzien van een 60 mm graniet, extra diep werkblad inclusief een moderne spoelbak en rijkelijk gevuld met moderne AEG inbouwapparatuur. Alle lades- en deuren zijn standaard voorzien van ‘softmotion’.

De totaalprijs van deze opstelling is: € 16675,- incl. BTW.

‘uiteraard kan iedere getoonde keukenopstelling volledig naar uw eigen wens worden aangepast. Montage, eventueel compleet uitgevoerd met demontage, afvoer en verleggen van leidingen, tegen gunstige tarieven, is mogelijk’


‘Weetjes over hout’: Hout ondergaat door de inwerking van licht en/of andere omgevingsfactoren een kleurverandering; het zogenaamde ‘doorkleuren van hout’. Bovendien is hout ‘levendig’ materiaal. Hout is gevoelig voor temperatuur en vocht en is daardoor voortdurend in beweging; het zogenaamde ‘werken van het hout’. Alle bovenstaande kenmerken en aspecten, evenals de gevolgen daarvan, onderstrepen het unieke karakter van deze keukens. Voor houtliefhebbers bieden wij een indrukwekkende collectie houten keukens die met ambachtelijke perfectie zijn gemaakt.


Met onderstaande foto’s geven we u graag een beeld van onze fraaie showroom. Wij durven uw droomkeuken te realiseren, komt u gerust eens langs om in alle rust te genieten van onze ruime collectie. De koffie staat niet klaar (deze wordt vers voor u gezet)!

DSC_4665

Deze keuken moet u gezien hebben… wat… deze moet u u voelen. Landelijke uitstraling en toch modern vormgegeven. Verkrijgbaar in ongekend aantal kleuren- en afwerkingen zoals: ‘zaagslag’ en ‘noesten’. Bent u ‘into the woods’?

BVB_2781

Deze fraaie klassieke keuken uitgevoerd in gelakt essenhout is in meerdere kleuren leverbaar. Autentiek uitgevoerd met tegelspoelbak en royale schouw.

BVB_2803

Deze modern ‘landelijke’ keuken is volledig uitgevoerd met het zgn. ‘click systeem’. Alle lade’s en deuren, zelfs de vaatwasser, zijn te openen d.m.v. een licht druk tegen het front. Uiteraard is deze keuken ook gewoon met handgrepen te leveren.


Bekijk meer opstellingen in onze showroom.

[ Showroom tour ]