Malden

Van der STAD Keukens, tegels & badkamers vind u in Malden.

Wij verzorgen de levering in de hele regio en zeker in het mooie Malden .

Sanitair

Wat verstaan we onder sanitair?
– Alle vaste elementen en middelen die nodig zijn in een ruimte om de verzorging van het menselijk lichaam te kunnen uitvoeren.

Een kwaliteits badkamer, keuken of tegelvloer voor de beste prijs!
BADMEUBEL CONTIGO 182

Ruim 5000 showroom opstellingen!

Een sanitaire ruimte, als toilet of badkamer vervangt of plaatst men  hooguit drie keer in een mensen leven. Het is daarom logisch dat u, hiervoor een specialist inschakelt om u te begeleiden. Van der Stad keukens, tegels & badkamers is hier al meer dan 140 jaar van bewust. Wij kijken graag met u mee naar uw idee. Adviseren en dragen bij aan de invulling van de mogelijkheden en wensen die bij u leven. We bemiddelen, indien gewenst, ook de complete renovatie en plaatsing van uw badkamer of toilet in uw woonplaats Malden . Geef ons een realistisch budget, en wij wedden dat u slaagt!

Keukens

Tot in de puntjes verzorgd
Deze keuken in uw woonplaats?

Komt deze keuken bij u thuis te staan?

Een Keuken is veel meer dan een ruimte om te koken. Realiseer daarom uw droomkeuken samen met ons. In de planning van uw droomkeuken combineren wij al onze ervaringen met passie voor keukens. afgestemd op uw wensen, passend in een druk leven, rekening houdend met u lifestyle.

Tegels

header_tegels_01

Ruim 5000 soorten vloer en wandtegels om uit te kiezen!

In onze 5000 m2 showroom hebben we ook een zeer uitgebreide collectie tegels voor op de wand en vloer. We presenteren de nieuwste trends! Zoals Vintage houtnerf tegels in de uitstraling van echte eiken Franse delen. Ideaal om te verwerken op een vloer met vloerverwarming. Wanneer U ook vloerverwarming wilt aanschaffen. Kunnen wij dit voor u laten frezen in uw dekvloer! Of u nu woont in Nijmegen of  Malden. Wij regelen het indien gewenst van A tot Z.

Bezorging

Bezorging naar Malden is altijd mogelijk. Of u nu komt voor een keuken, wastafel of  tegelvloer. wij brengen het tot aan huis ook in Malden.