Badkamer HEERLIJK!

Compleet voor € 6950,-

Badkamer Heerlijk! is een complete badkamer inclusief tegels. Het design voldoet aan alle comfort die je van een moderne badkamer mag verwachten. Zo is deze badkamer voorzien van inbouwkranen met een fijne regendouche. Vullen van het ruime duo-bad gaat via de overloop! Daarmee zijn er geen uitstekende delen in het bad.

De inloopdouche heeft een makkelijk te reinigen douchebak  van maximaal 90×170 cm en scherm van 120×200 cm. Wijzigingen in dit aanbod zijn mogelijk!. Bijvoorbeeld:  een RVS Easydrain goot i.p.v. de douchebak kan zonder meerprijs!.

“Wijzigingen in dit aanbod zijn mogelijk!”

Het bijpassende toilet is uitgevoerd met de laatste vernieuwingen! Vanzelfsprekend is de zitting Soft-close. Het wandcloset met verborgen bevestiging en de spoeling randloos! Voor  onaangename geuren hoeft u niet meer bang te zijn, Het Geberit spoelreservoir is voorzien van het “Stank hoeft niet te stinken!” systeem en heeft daarnaast ook een spoelblokjes-houder met luxe drukplaat.

De ruime opzet wordt compleet gemaakt met een extra breed badkamermeubel van 140 cm! Met keuze uit 8 kleurmogelijkheden. Daarbij een net zo brede spiegel met geïntegreerde led-verlichting en spiegelverwarming. Dit laatste voorkomt condensaanslag.

De designradiator wordt geleverd met handdoekhouder en luxe aansluitmaterialen!

Een onder architectuur samengesteld pakket tegels worden ruim meegeleverd  (totaal 37 M2! ). Wanneer dit te weinig blijkt leveren we de tekorten tegen gereduceerde prijzen!

“Desgewenst begeleiden wij ook de installatie!”