Welkom bij Van der Stad - Keukens, Tegels en Badkamers
Favicon 1

Wedden dat u slaagt!

Van der Stad Keukens, Tegels en Badkamers

De ruimste keuze

Wilt u een nieuwe keuken of badkamer kopen? Bent u op zoek naar tegels of sanitair? Dan kunt u twee dingen doen: hele weekenden uittrekken om u te oriënteren… of meteen naar Van der Stad gaan. In onze ruim opgezette, inspirerende showroom bieden we een keuze die onovertroffen is.

Van Der Stad 8211 Keukens Tegels En Badkamers

Betrokken vakmensen

Maar wat misschien nog wel belangrijker is: naast die ruime keuze kunt u bij ons rekenen op betaalbare luxe en een eerlijk advies. Géén gladde verkopers met handige verkooptactieken dus, maar betrokken vakmensen die maar één ding willen: dat u zo snel mogelijk geniet van uw keuken,  badkamer, tegels of sanitair.

“Onze showroom in Nijmegen biedt een mooie ontdekkingstocht voor iedere bezoeker, met meer dan 5.000m² aan inspiratie en tal van inrichtingsideeën voor zowel keukens, tegels als badkamers.”

Van der Stad Keukens, Tegels en Badkamers betekent voor u:

Van Der Stad 8211 Keukens Tegels En Badkamers

100% slagingsgarantie

Onze showroom in Nijmegen biedt een mooie ontdekkingstocht voor iedere bezoeker, met meer dan 5.000m² aan inspiratie en tal van inrichtingsideeën voor zowel keukens, tegels als badkamers. Wedden dat u slaagt!

Van Der Stad 8211 Keukens Tegels En Badkamers

Sterke merken

Wij werken uitsluitend samen met sterke merken, zodat u ook lang na de aankoop kunt genieten in uw keuken en of badkamer.

Van Der Stad 8211 Keukens Tegels En Badkamers

Beste prijs

Van der Stad koopt haar keukens en badkamers in via de grootste Europese inkooporganisatie. Samen met 2.500 Europese keukenzaken kopen we in bij onze leveranciers. Wij zijn dus altijd concurrerend geprijsd.

Van Der Stad 8211 Keukens Tegels En Badkamers

Anno 1872

Van der Stad is opgericht in 1872 en had haar eerste vestiging als ijzerwarenzaak in de Stikke Hezelstraat in Nijmegen.

Onze merken