Casalgrande Padana

casalgrande_padana

Pave your way

Tegelfabrikant Casalgrande Padana

Casalgrande Padana een moderne tegelfabriek die is opgericht in 1960.  Nu, meer dan 5 decennia later, is het een van de grotere Italiaanse fabrikanten van zeer hoogwaardige porcellanato kwaliteitstegels.

Ook voor Van der Stad keukens, tegels en sanitair is het merk geen onbekende. Van der Stad is al meer dan 30 jaar een tevreden afnemer van Casalgrande Padana. met zijn diverse lijnen verglaasde tegels. Zoals de fullbody porcellanato verglaasde Mono-Plus  . en het onverglaasd Granitogres (ook wel dubbelhard gebakken genoemd). Ook de sterk van natuursteen  afgeleide tegels uit de serie Pietra Native zijn een streling voor het oog en voldoen aan de huidig gewenste uitstralingen van een basis in uw interieur. Een basis zoals ieder erkend binnenhuisarchitect het graag toepast.

Momenteel voert van der Stad o.a. de tijdloze Marte Marostica in zijn voorraad assortiment. De Marte Marostica is een mooie grijze onverglaasde tegel die in diverse formaten geleverd word. De Marte serie heeft al begin jaren 90 model gestaan voor de MOSA Terra Maastricht en de RAK Gems.

Direct uit voorraad leverbaar:

Marte Marostica: 60×60, 30×60, 40×40, 15×60, 10×60, 5×60 Antislip uitvoering Marostica Bocciardato: 60×60 en 40×40

Speciaal te bestellen: Marostica 30×30 en 60×120  Marostica Bocciardato: 30×60, 30×30 en 60×120

Ook de niet van echt te onderscheiden hout structuur tegels zijn steeds meer toegepast. Een warme natuurlijke uitstraling met duurzame toepassingen.

Nu direct leverbaar van uit onze Outlet het instap formaat 15×60 uit de serie Tavalato in de kleuren Tavalato Chiaro en Tavalato Nero Voor  € 24,95 Pm2

Van der Stad toont in zijn showroom alleen de voor de Nederlandse markt meest gevraagde type / ontwerpen. Wanneer u onze showroom bezoekt voor het bekijken van een bepaald type en kleur, informeer dan altijd vooraf naar de aanwezigheid van het door u gezochte type!