Sealskin

Sealskin_logo

 

 

 

Over Sealskin

Sealskin duka 4200 4-delige schuifdeur met zijwand QT4 + QW4 LSealskin is met recht een specialist te noemen. Met ruim 250 jaar kennis en vakmanschap is Sealskin een van Nederlands meest ervaren fabrikant voor een complete badkamerbeleving. Innovatie, waarbij service en kwaliteit centraal staan. Met een vanzelfsprekendheid waarvan wij als van der Stad dagelijks gebruik maken. De voordelen van een A-merk als Sealskin is dat ze o.a. beschikken over een eigen servicedienst, inmeet- en plaatsingsservice en een maatwerkafdeling. Hierdoor kan iedere doucheoplossing werkelijkheid worden. Het is dan ook niet voor niets dat van der Stad keukens, tegels en bad al decennia lang een tevreden Sealskin dealer is.

 

Sealskin baden en douchecabines

DouchenSealskin duka 1700 Hoekinstap G2EK
wobbler-3d

Gratis bij aanschaf cabine & Rock douchegoot!

Een badkamer zonder douche is als een auto zonder wielen. In de meeste badkamers blijft die vierkante meter – of meer als de ruimte het toelaat – geen dag onbenut. Het is de plek waar u ’s ochtends ontspannen aan de dag begint en waar u ’s avonds heerlijk alle inspanning van de voorbije dag van u afspoelt. Bij van der Stad ziet u een zeer uitgebreide aanbod van douches u vindt altijd een douche die bij u past. Of u nu houdt van de maximale transparantie van glas, douches met of zonder profiel, inloopdouches, douches met schuifdeuren, douches passend bij welke stijl dan ook. Al onze doucheoplossingen hebben gemeen dat u kunt rekenen op een doordacht ontwerp, hoogstaande techniek en kwalitatief hoogwaardig materiaal. Een niet te onderschatten voordeel is de gemakkelijke reiniging en verzorging, daar is bij het ontwerp al rekening mee gehouden.

Baden

Of u nu in bad gaat om lekker schoon te weken of juist om te ontspannen, het bad staat gelijk aan de plek om heerlijk tot jezelf te komen. Na een warm mat wit streepbad voelt u zich als herboren.Vanuit die gedachte heeft Sealskin een aantal badenlijnen ontwikkeld met specifieke voordelen op het gebied van design, comfort en functionaliteit. Binnen het ruime assortiment vindt u een passend bad dat voldoet aan uw wensen. Of u nu kiest voor een vrijstaand bad zoals Note of Chezza, een bad op maat (Canvas), een bad met een bijzonder luxe uitstraling (Urban met bijpassend badmeubel), een heerlijk royaal diep bad (Senso) of een ruim hoekbad uit de Luxury Line waarin u samen kunt genieten.

 

 

Whirlpool systeem

Picture 037Met een Sealskin whirlpool haalt u de ware spabeleving in huis waar u keer op keer van zult genieten. Binnen een ruim assortiment van baden en whirlpoolconfiguraties vindt u volop mogelijkheden om uw persoonlijke whirlpoolbad samen te stellen.

Maatwerk en montagegemak

Alle bad- en doucheoplossingen van Sealskin zijn dusdanig knap uitgedacht dat plaatsing en montage zo eenvoudig mogelijk wordt gemaakt. Zo veel mogelijk onderdelen zijn door Sealskin al voorgemonteerd en met de meegeleverde installatiehulpmiddelen is een feilloze installatie gegarandeerd.

Sealskin accessoires